Igraj Online » Trkace Igre » Prarkiranje
8.1 / 10 - 22681

Prarkiranje

Testirajte svoje veštine parkiranja pre nego što slupate tatin auto. Krećite se pažljivo kako biste izbegli druge aute i hidrante za vodu, pa će vam možda, ali samo možda, tata jednoga dana dozvoliti da parkirate njegov auto!

Nemate praksu učenje kako se parkira? Naš izbor najboljih igara blic parking pomoći će vas naučiti osnove, a pruža malo zabave u isto vreme. Neke od igara u ovom odeljku su složeniji od drugih, ali igrivost je zabava za sve njih. U igri Izazov Parkiranje Automobila, ti si na parkingu i treba da pokuša da pronađe savršeno mesto, tako da ne moraju da idu daleko da se u prodavnicu. Ova flash igre je zabavno i da će vas zabavljati dok pokušavate da parkirate.
Još jedan veliki parking igre možete igrati online je Air Traffic Chief. U ovom jednom ste kontrolor letenja koji treba da se parkiraju aviona i aviona. Ova igra može da se grozničavo, ali sa praksom ćete biti u mogućnosti da dođete do završne faze. Za malo više parking zabave, pokušajte Park my Limo Game u kojoj morate da naučite kako da se parkirate limuzinu bez ikakvih oštećenja. Igranje ove vrste vožnje onlajn video igara može biti zabavno. Što više igrate, bolje ćete moći da se parkiraju - bez obzira šta vozite!