Igraj Online » Trkace Igre » Nanos
8 / 10 - 483

Nanos

Ove drifting igre nisu za osobe sa slabim srcem. Uz oštre uglove i velike brzine uvek ćete morati davati sve od sebe. Imate li čelične živce da projurite do cilja i postanete najbolji drift vozač?

Da li se sećate filma Jurnjava Tokijom? Ako volite da gledate jurnjave automobilima i klizite sa strane na stranu na više različitih lokacija, uživaćete uz našu kolekciju Flash igara Jurnjave. Možete da birate između više različitih vozila u zavisnosti od toga sa kojom igrom počnete. Sve su besplatne da se igraju online, tako da ako počnete sa jednom i ne sviđa vam se baš, možete da pređete na sledeću.
Izdvojili smo nešto vremena da pronađemo najbolje Flash igre Jurnjave autima. Neke se zasnivaju na određenim popularnim filmskim serijama - Fast and Furious - dok su druge na osnovu popularne platformske igre - Need for Speed - ali imamo i gomilu igara koje su originalne, uzbudljive i zabavne. Koju god da izaberete, mislimo da ćete uživati u poboljšanju svojih veština u jurnjavi. Jedna od popularnih video igara jurnjave koju imamo trenutno zove se Skretanje 2. Ako to ne zvuči zanimljivo, možete da pokušate sa Donut Drifting ili Thump. Obe će vam dati ispunjenje u jurnjavi automobilima kako bi skupili bodove sa stilom i tehnikom. Vožnja automobila na ovaj način u stvarnom životu može da bude opasna, ali može da ispuni vašu želju da idete brzo i izvodite trikove u nekoj od video igara sa ove stranice.