Igraj Online » Trkace Igre » Pimp My Ride
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride

Ćao buraz! Čujem da voliš igrati kompjuterske igre i sada ih možeš igrati u svom autu, kao i ove Pimp my ride igre! Stavi laptop ili TV u auto i možeš imati najkul auto i biti kralj ulica!

Ako vam se sviđa Flash igra Pimp my Ride, došli ste na pravo mesto. Mi imamo mnogo različitih naslova na raspolaganju - nešto za sve vrste igrača. Ne vole svi ovaj tip igre, ali za one koji vole, opremanje vozila i čineći ga da izgleda najbolje može da bude zabavno. Od terenskih vozila (kamiona čudovišta ) do uzanih i elegantnih uličnih trkača do stvarnih automobila kao što su Audi R8, imate mnogo različitih mogućnosti na raspolaganju.
Jedna od naših omiljenih igara Pimp My Ride je Trke na 400 metara 3 . Dobra stvar u vezi ove igre je da možete da podesite svoj auto (dragster), ali isto tako možete ga voziti kada ga završite. To čini igru mnogo zabavnijom. Udešavanje koje radite imaće uticaj na to koliko uspešni ćete biti na stazi, zato obratite pažnju na detalje! Dve druge igre koje preporučujemo su Pozajmi mi auto i Pimp The Audi R8. Bez obzira kakav tip trke ili auto igre volite, imamo nešto za sve vrste igrača. Ako volite nameštati automobile i praviti da ih izgledaju odlično i voziti ih na ulici ili na putu, mi mislimo da ćete voleti online igre Pimp Mi Ride koje nudimo.