Igraj Online » Trkace Igre » 3D Trke
8.4 / 10 - 65535

3D Trke

Trkajte se kamionima, autima i motorima kroz razne uzbudljive nivoe. Ove odlične trkaće igre izgledaju neverovanto zahvaljujući najnovijoj 3D tehnologiji! Nijedno brdo nije previše strmo i nijedan skok nije prevelik u ovim uzbudljivim trkaćim igrama. Sednite za volan i ostavite protivnike daleko iza sebe!

Priprema, pozor, sad! Ako sanjate da vozite brzo i imate "tešku nogu", na pravom ste mestu. Naše potpuno besplatne 3D trke su zabavne za igru, isto kao i naše flash trke. Možete da zadovoljite svoju glad za brzinom bez novčanih izdataka. Odlična stvar u vezi sa ovim igricama je 3D grafika koja nadmašuje sva očekivanja.
Od Formule 1 do Naskara i drugih, imamo sve vrste različitih 3D trka koje će učiniti da se osećate kao da ste baš tamo, za volanom. Neke od igrica Vam čak dozvoljavaju da tokom igre steknete iskustvo i poboljšate svoj automobil ili kamion. A o dostupnim ludim trkačkim izazovima da i ne pričamo. Ništa ne može da se poredi sa osećanjem koje Vam pruža trka, naročito sa sjajnim 3D grafikama koje ove igrice imaju. Bez obzira na to koliko ste vešti, mislimo da ćete voleti sve trkačke akcije koje možete da doživite u video igricama koje imamo u ponudi. Najbolje je to što su besplatne, pa možete da ih igrate iznova i iznova dok ne naučite stazu i stignete na cilj prvi! Napred, brzinci, napred!