Igraj Online » Trkace Igre » Trkanje
8.1 / 10 - 1542

Trkanje

Uđite u auto i krenite u vožnju po autoputu. Možda je bolje da umesto reči vožnja upotrebimo frazu ‘trka ispunjena adrenalinom’. Izbegavajte druge vozače i budite najbrži na ulicama. Vozite bezbedno!

Kada su u pitanju Flash Highway Racing igre, mi imamo neke od najboljih. Pored toga što su zabavne i izazovne, besplatne su za onlajn igranje. Bilo da ste za volanom sportskog automobila ili kamiona sa prikolicom, mislimo da ćete zavoleti ove igre zasnovanje na brzoj vožnji po autoputu. Pazite se policije!
Trkačke igre su popularne i one čija se radnja dešava na autoputu i drugim putevima nisu izuzetak. Na primer, u Ljute Kamiondzije, vi ste vozač kamiona, koji žuri da izvrši isporuku na vreme. Možete li uspeti bez upadanja u nevolju? Ili možete da probate Freeway Fury. U njoj ste vi ste kaskader koju izvodi lude trikove po putu. Oprez – ovo je zarazno! Nalaženje najbolje Highway Racing Flash igre je lako. Sve što treba da uradite je da bacite pogled na ovu stranu dok ne nađete nešto što vam je interesantno. Bez obzira kojom vrstom vozila se trkate mislimo da ćete voleti agresivnu vožnju na autoputu bez bojazni da će vas uhvati policija ili da ćete nekome naškoditi. Spremni za trku?