Igraj Online » Tabla i Karte » Mastermind
7.6 / 10 - 548

Mastermind

Možete li razbiti šifru u ovim Mastermind igrama? Testirajte svoje logičko razmišljanje u ovim klasičnim igrama. Sve što je potrebno da uradite je da pogodite boju svog protivnika i mada zvuči jednostavno, trebaće vam snaga uma da pređete ovu igru!

Da li možete da otkrijete šifru? Naše Mastermind fleš igre koje možete igrati onlajn testiraće vaš mozak. Neke od početnih slagalica su lake, ali dok budete napredovali kroz igre one će postati mnogo teže. Samo najbolji igrači uspeće da se probiju do kraja. Naravno, imamo klasičnu verziju, ali takođe imamo verzije sa temama za igre koje možete igrati.

Na primer, Hari Poter - Pamet je zasnovana na popularnim istoimenim knjigama i filmovima dok je Ljepotica i Zver zasnovana na popularnom crtanom filmu. Za nešto malo izazovnije, treba da pokušate sa igranjem Mooble. Morate da budete pažljivi, zato što je ova igra veoma privlačna. Možete primetiti da trošite puno vremena pokušavajući da postignete najbolji rezultat. Nemojte da kažete da vas nismo upozorili. Fleš Mastermind popularne su sa razlogom - toliko je zanimljivo da ih igrate ponovo i ponovo dok pokušavate da ostvarite najbolji rezultat. Uz vežbu, bićete u mogućnosti da nastavite sa napredovanjem. Za ljubitelje ove klasične računarske igre mogućnost besplatnog onlajn igranja je predivna. Ovo su mozgalice koje će vas naterati na razmišljanje.