Igraj Online » Tabla i Karte » Kineska igra dame
8.1 / 10 - 916

Kineska igra dame

Vrlo brzo ćete prebroditi sve razlike koju ova igra ima u poređenju sa običnom igrom dama. Vrlo lako ćete igrati ovu verziju dama čak i ako ne znate pravila igre. Igrajte protiv računara ili protiv drugog igrača putem onlajn kanala.

CapsCaps
77%
Naše Flash igre kineske dame su besplatne da se igraju online i daju vam sva uzbuđenja društvene igre bez ikakve muke. Bez obzira da li igrate protiv kompjutera, ili pronađete verziju za više igrača koja će vam omogućiti da igrate sa ljudskim protivnikom negde, mislimo da će vam se svideti naslovi koje imamo na raspolaganju. Stone Checkers je samo jedna od mnogih online video igara kineskih dama koje imamo u našoj kolekciji.

Dve druge popularne igre kineske dame koje imamo su Kinesko Trljanje i Blobs. Obe su jedinstvene i zanimljive za klasične igre strategije. Za ove, nećete morati da brinete da ćete izgubiti klikere! Takođe, nema čišćenja kada završite. Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme i možete početi iz početka i igrati ponovo. Ovo je jedan od razloga zašto ljudi vole igrati naše online Flash igre. Ako bolite kineske dame ali želite nešto malo drugačije - ali i dalje sa azijskim ukusom - predlažemo vam da proverite naše Mahjong Flash igre da bi ih malo izmešali. Igrati kineske mice je zabavno, ali čak i sa različitim varijacijama koje imamo, ako ponekad želite nešto malo drugačije.