Igraj Online » Tabla i Karte » Drustvene Igre
9 / 10 - 5633

Drustvene Igre

Savršeno subotnje veče uz osobe koje volite, igrajući Rizik celu noć. Zabava za celu porodicu! Dosadio vam je mlađi brat koji uvek vara ili otac koji je okoreli gubitnik? Igrajte svoje omiljene igre ovde, online!

Da li volite klasične društvene igre? Imamo ih mnogo - dame, šah, pa čak i igru zasnovanu na Deal Or No Deal. Takođe imamo strategijske društvene igre koje Vam omogućuju da uđete u ulogu generala dok pokušavate da pobedite neprijatelja po svaku cenu. Najbolje u svemu tome što posle ne treba da pospremate! Sve što treba da uradite je da pritisnete dugme da biste počeli iz početka.
Čak imamo i neke društvene igrice u režimu za više igrača. Ako biste radije igrali protiv računara, možete i to. Jedna od popularnijih društvenih igrica u našoj kolekciji je Svjecki Ratovi 2, koja Vam omogućuje da izaberete svoju vojsku, mapu na kojoj želite da se borite, pa čak i broj igrača u bici. Nakon toga, neka ratovanje počne! Ova jednostavna ratna igrica je zarazna. Druga dva popularna naslova u našem odeljku za flash društvene igrice su Svjeski Ratovi i Dice Mogul. Obe će Vas satima zabavljati - bez obzira koliko godina imali. Ako pogledate okolo, videćete da imamo priličan broj različitih vrsti igri za sve tipove igrača. U nekim od ovih igrica, možete čak i da svoj najbolji rezultat upišete na rang-listu, ako budete igrali dovoljno dobro.
DiamDiam
76%