Igraj Online » Tabla i Karte » Brze karte
8.9 / 10 - 2832

Brze karte

Ove Brze Karte igre su različite od tradicionalnih kartaških igara. Cilj u ovoj igri je da se svaki igrač pokuša rešiti svih karata. Igrač koji prvi ostane bez karata je pobednik!

Ako ste na kratko vrijeme iu žurbi, morate probati naš kolekciju Flash brzinom kartice naslova. Imamo nešto za svakoga. Bez obzira na svoje vještine na razini, da ste sigurni da ste pronašli kartašku igru koja odgovara vaše fancy. Najbolji dio je da su oni besplatno igrati online kad god želite. Za stvarno brzo igre, pokušati Munja. Cilj je da biste dobili osloboditi od svih vaših karata prije. S praksom, možete postati dobar u ovoj igri. Svaki krug ne uzeti jako dugo uopće, kao da pokušavate razlučiti karticu pritisnite desnu tipku sa strelicom da ga ispustiti i krenuti dalje.

odijelo od kartica nije bitno u Speed Cards. Ova igra brzina kartice je sve o brojevima. Smjer će se prebaciti na uspinje do spuštanja, tako da stvarno trebate obratiti pozornost. Ako ste prvi da biste dobili osloboditi od svih vaših karata, ti si pobjednik. Vaša brzina uviđavan kartice će odrediti pobjedu u Brzina. Ako ste dovoljno brzo, možete dobiti osloboditi od vaše kartice na vrijeme i dobiti utakmicu. Vi pritisnite tipke sa strelicama kako bi se utvrdilo gdje staviti karticu. Djelovanje u ovom i svim našim online brzinom kartaških igara je brz!