Igraj Online » Tabla i Karte » Shell igra
8.1 / 10 - 585

Shell igra

Ova igra obmane je već dugo poznata, ali smo mi izabrali neke interesantne verzije za Vas. Igrajte besplatno igre šibicarenja!

Ova igra je stara, ali naš skup od najboljih flash igara ljuske će vas zabaviti. Neki od njih su stvarno jednostavan i lako igrati, dok drugi miješaju u akciju i dodati različite gameplay elemente, kako bi stvari zanimljive. Najbolja stvar je da ih možete igrati besplatno online. Jedan od naših omiljenih klasičnih igara ljuska je Sakrivanje Loptice. Ovo je jedan koristi kokos školjke, ali osnovna pretpostavka je ono što se i očekuje. Druga ljuska igra sa twist je Thimblerig, koji koristi biljar loptice. Ova igra može biti zabavno kao što pokušate pogoditi položaj lopte. Oba ova prekidač igre ljuska vrlo blizu klasične igre.

U Poljubac na Ekranu, ti si na kvizu i treba da poljubi žene. Ako ne odaberete onu pravu, ti si off serija! Ovo je super twist na igru ljuske i dodaje malo okus i uzbuđenja. Imate li ono što je potrebno za pobjedu u showu? Ako bacite pogled na školjke Flash igara koje smo prikupili zajedno na jednom mjestu, da ste sigurni da se naći nešto da prođe vrijeme. Iz različitih grafike i glazbe do dodavanjem drugih elemenata na osnovnu igru, imamo nešto za svakoga.