Igraj Online » Tabla i Karte » Kart exchange
8.5 / 10 - 324

Kart exchange

Možete igrati svoje omiljene Igre zamene karata ovde, online! Ove igre zamene karata imaju različite teme: magične teme, srednjovekovne teme. Sve što poželite!

Naše Flash trgovanje kartice igre su super zabavno igrati u svoje slobodno vrijeme. Možete ih igrati besplatno online, što znači da ne morate brinuti o igrati iznova i iznova, ako želite. Ovisno o tome što vam se sviđa, imamo različite naslove u ovom odlomku. Mi doista imamo nešto za svakoga. Super trgovanja kartaška borbena igra Kombat Fighters. Gameplay je jednostavna u ovoj kartaška igra, ali stvarno trebate znati kako igrati sa strategijom kako bi se to učiniti do kraja. Za ljubitelje ovog žanra igre, ovaj naslov će pružiti sate zabave.
Ako želite pravi turn-based igra strategije kartica, morate pogledati u Castle Wars. Umjetničko djelo u ovom jednom je stvarno dobar, ali način na koji se igra igra je čak i bolje. To čini za nevjerojatan kombinaciju koja će vas držati dolazak leđa igrati iznova i iznova. Za složene i zainteresiranim iskustva, želite igrati Spectromancer: Truth & Beauty. Imate mnogo različitih opcija u ovoj igri. Ovisno o karticama crtate, vi svibanj ili svibanj ne biti u mogućnosti osvojiti krug. Možete igrati jednu utakmice, ali postoje i druge stilove igranja kao dobro. Ova igra doista ima nešto za svakoga na voli igre online trgovanje kartice.