Igraj Online » Letece Igre » Borbe aviona
8.8 / 10 - 297

Borbe aviona

Letite visoko i pucajte u sve što se miče. Imate li hrabrosti da pravite opasne okrete da biste izbegli napade neprijatelja? Možete da birate različite borbe u zraku. Možete da bombardujete predmete na zemlji ili jednostavno možete da učestvujete u borbama na starinski način! Letite bezbedno!

Letenje je zabavno. Dok su Simulacije simpatične, ponekad poželite nešto više od toga - na primer, dobru staru borbu aviona u vazduhu. Za svakoga ko voli flash igrice sa tematikom borbi aviona, imamo širok izbor u ponudi. Od starih dvokrilaca do futurističkih lovaca i bombardera, možete se naći u kabini velikog broja aviona i drugih letelica. Dva popularna naslova ovog žanra su Bomber at War i Bomber at War i, kao što možete da vidite, imamo široku ponudu flash igrica sa tematikom borbi aviona.
Neki od starijih aviona su zgodni, ali ako zaista želite uzbuđenje, morate da probate neku od igrica sa bombardovanjem. U zavisnosti od toga koju izaberete, dobićete modernog bombardera sa mnoštvom bombi i projektila za uništenje meta. Većina igrica zasniva se na prelaženju nivoa i omogućuju Vam da, dok napredujete, poboljšate svog bombardera i oružje. To je ono što će Vas svaki put vući da se vratite ovim igricama. I ako uspete da stignete na rang-liste nekih od ovih igara, povremeno proverite da Vas neko sa tog mesta nije zbacio. Pošto vrlo mnogo ljudi igra naše flash igrice sa tematikom borbi aviona, imaćete dosta protivnika. Naše borbe aviona su besplatne, pa sav potreban trening možete da dobijete bez i jedne potrošene pare.
20992099
74%