Igraj Online » Letece Igre » Helikopter
8.4 / 10 - 629

Helikopter

Letenje helikopterom je zabavno koliko i opasno. Ukoliko ne želite ugroziti svoj život i živote ljudi oko sebe, držite se online Helikopter igara. Jednako su zabavne, a mnogo bezbednije. Vežbajte kako biste mogli držati helikopter pod kontrolom i leteti bezbedno.

Ako ste ljubitelj igara letenja i simulacija, mislimo da ćete voleti najbolje Flash igre helikoptera koje smo sakupili na jednom mestu. One su besplatne da se igraju online, tako da ne morate da žurite i probajte različite igre sve dok ne pronađete onu koja vam se najviše sviđa. Ako ste ratni igrač ili volite simulacije letenja, imamo nešto što će vam se svideti. Izdvojili smo vreme kako bismo pronašli odlične igre.
U Hilikopter za Spašavanje, potrebno je da spustite helikopter bezbedno i u isto vreme sačuvate pacijente. To zvuči jednostavno, ali kasniji nivoi postaju sve teži. Za promenu, možete da pokušate Hanna In A Choppa ili Air Transporter. Obe su odlične Heli Flash igre koje možete igrati besplatno online kad god imate malo slobodnog vremena. Bez obzira da li igrate kako bi smanjili stres, ili samo želite uzbuđenje i izazov video igre, smatramo da naša kolekcija helikoptera Flash igara praviće vas zauzete satima - ako ne i danima - u isto vreme. Sa tako mnogo izbora različitih tipova helikoptera i igara sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašem stilu. Da li ste Spremni da udarite helikopter i odletite ka zalasku sunca?