Igraj Online » Letece Igre » Raiden X
8.6 / 10 - 539

Raiden X

U ovim igrama brzo prelećete kroz nivoe sa bezbroj neprijatelja. Svejedno da li ste u svemirskoj letelici ili u borbenom avionu, neprijatelji vas neće olako pustiti. Budite brži i ubitačniji od protivnika da biste pobedili!

Naše Flash prostor igre su neke od najboljih okolo. Ako pogledate naslova koje smo prikupili na jednom mjestu, što ćeš vidjeti zašto toliko ljudi vole posjetiti. Imamo video igre koje želite igrati online, uključujući i tih avantura smještena u svemiru. Igra zabavno skupljati i letjeti set u prostoru Sky Warrior. Možete igrati ovu igru s mišem samo. Vi točku i brod plovi. Možete pucati s jednostavnim klikom miša. To znači da možete se opustiti i koncentrirati na igru a ne na tipkovnicu!
Još jedan veliki prostor igra je vrha prema dolje pucač Strikers 1945 Flash. Vi ćete želite uzeti malo vremena da se naviknem na kontrole, ali nakon što se, pazi! Ova igra je strašan u tako mnogo načina. Ako možete dobiti sve do kraja, imate neke određene vještine. Ako vam se sviđa vrha prema dolje strijelaca postavljene u vanjskom prostoru, budite sigurni da igraju Zenon Mega Blast. S velikom grafike, glatke i brze akcije i izazov na svakoj razini, vi ćete se igrati neko vrijeme. Kad je u pitanju prostor flash igre igrati online, imamo li pokriven.