Igraj Online » Letece Igre » Kolektiraj i Leti
8.3 / 10 - 753

Kolektiraj i Leti

U ovim igrama cilj je skupljanje stvari dok letite okolo, bilo da igrate zmaja ili helikopter. Isprobajte sve igre i odaberite svoju omiljenu. Sretno!

Sa našom kolekcijom Flash igara Kolektiraj i Leti, dobijate poene leteći okolo i skupljajući predmete. Možete da budete zmaj u nekima dok ćete u drugima možda leteti helikopter ili nečim drugim. U svakom slučaju, igra se svodi na ono što možete uhvatiti dok letite po ekranu. Ponekad postoje bonus predmeti koje možete dobiti i koji će delovati kao power-up da bi vaš zadatak bio lakši.
Jedan od popularnijih igara u ovoj kategoriji Dinosoars. U igri, potrebno je da zgrabite i uzmete dino jaja. Takođe možete juriti kroz nebo kao pterodaktil dok pokušavate da skupite sva svoja jaja. Što više dobijete, veći vam je rezultat. Potrebno je da budete sigurni da iѕbegavate neprijatelje - ili ih ošamutite kada je to moguće. Ova fleš igra Kolektiraj i Leti je zabavna. Dve najbolje Flash igre koje imamo u ovoj kategoriji mogu biti Raketa i Spasite Svjet, i obe su uzbudljive na više od jednog načina. Ako ste dobri, možda ćete moći da postignete visok rezultat. Sa praksom, postaćete sve bolji. I ne brinite, ove igre su besplatne tako da možete igrati sve što poželite, bez trošenja i jednog dinara.