Igraj Online » Smesne Igre » Bacajte stvari
8.9 / 10 - 595

Bacajte stvari

Isprobajte jednu od naših najpopularnijih igara. Igre Bacajte Stvari su baš ono što od njih očekujete. Možete zaraditi bodove bacajući razne stvari. A kad kažemo razne stvari, doslovno to i mislimo - gusari, pingvini, šoping kolica, čak i bivši predsednik Amerike - George Bush!

Ne morate da budete stvorenje koje leti da biste uživali u kolekciji Launch Things Flash igara. Imamo ponešto za svakoga u ovoj kategoriji. Bilo da ste strategijski igrač ili volite igre sa više akcije i avanture, mislimo da će vam se svideti ova vrsta igre zato što kombinuje ponešto od svega. Ako imate vremena za ubijanje i hoćete da se zabavite, morate da probate jednu od igara iz ove kategorije.
Možete početi sa Naučiti Leteti, igri sa pingvinima. Treba da se spustite nizbrdo i uz rampu kako biste dobili na brzini, visini, dužini i trajanju leta. Sve ovo zajedno vam donosti poene. Koliko daleko pingvin može da leti? Ako dospete na listu najboljih, znači da vam ide odlično. Uz vežbu, naćićete način da lansirate pingvina najdalje moguće. Ako hladnoća nije ono što volite, možete probati Shopping Cart Hero. U njoj treba da uskočite u kolica za kupovinu i krenete nizbrdo kako bi došli do rampe i stigli najdalje. Ovo je veoma zabavno i lepo ćete se nasmejati. Još jedna dobra Launch Things Flash igra koju preporučujemo je Bamboo Shots. Koju god da izaberete, letećete satima.