Igraj Online » Smesne Igre » Odljuti se covjece
8.6 / 10 - 10345

Odljuti se covjece

Jeste li pod sresom zbog posla i šolja čaja za opuštanje više ne pomaže? Probajte ove igre kontrole besa. Ljutite se na radnog kolegu ili drugara iz razreda? Ovo je odličan način da se ispušete, a da ne dobijete doživotnu zatvorsku kaznu!

Jao! Da li ste pod stresom? Bilo na poslu ili kod kuće, pauza od par minuta sa našim flash igricama za kontrolu besa može da Vam pomogne da se smirite. Ako budete imali sreće, možda uspete da se nasmešite ili čak nasmejete na situaciju zbog koje ste i bili pod stresom.
Ono što je najbolje u vezi sa flash igricama za kontrolu besa je to što su besplatne za igranje. Ne morate da potrošite novac da bi Vam pomogle oko stresa. Budimo iskreni - moderni svet može da bude ekstremno stresan iz brojnih razloga. Šta god bio izvor Vašeg stresa, naše flash igrice mogu da Vam pomognu da kontrolišete bes kako biste se vratili poslu ili normalnom životu. Od kolega preko drugara iz škole do bračnog druga, bliskih rođaka, prijatelja ili neprijatelja, svet je pun ljudi koji mogu da Vas stresiraju. Mi smo prikupili najbolje besplatne igrice za kontrolu besa koje se mogu naći. Ako Vam se žuri, možda biste hteli da probate Ubica računara, Flakboy 2 ili čak Srećni Majmun. Sve one su odlične za opuštanje i prikupljanje snage. Video igrice koje Vam pomažu da kontrolišete bes su dobre po Vas!