Igraj Online » Smesne Igre » Kamen Papir Makaze
8.1 / 10 - 3871

Kamen Papir Makaze

U brojnim kulturama ova igra je postala tradicija. Isto tako i u igračkoj kulturi širom sveta. Posetite naš vrhunski izbor PKM igara!

Ako želite igrati Flash rock-papir-škare igru online, imamo li pokriven. Pogledajte oko sebe vidjeti na izbore koje imamo na raspolaganju, uključujući i igre koje su slične klasične RPS igri. Imate li što je potrebno da bi ga na kraju u tim igrama? Vrijeme je da saznate je sada. Za nešto s malo više ruba, probajte ovu verziju Kamen Papir Makaze. Gameplay se vrti oko rock / papir / škare, ali dodaje twist o protivniku koji ima igrati ruski rulet ako izgube. Igra ima crtani nasilje, ali to je zanimljiva twist na klasik.

Drugi popularan naslov Kamen Papir Makaze 2. Ovo nije tako nasilan. Igrate protiv računala i moramo vidjeti koliko osvaja možete dobiti ukupno. Ako činite dobro, možda ćete biti u mogućnosti da biste dobili visoku ocjenu. To je jednostavna igra koja je odličan način da se otpad malo vremena. Važno je imati na umu osnovna pravila: Škare otkucaja papir, papir otkucaja stijenu, a stijena otkucaja škare. Za razliku od Big Bang Theory, nema Spock potez možete baciti u. Ipak, ovi Flash Rock Paper Scissors igre su zabavna.