Igraj Online » Online Igre » Muzicke Igre
8.4 / 10 - 2626

Muzicke Igre

Osnujte svoj vlastiti bend u ovim kul muzičkim igrama. Svirajte bubnjeve, gitaru ili klavir i stvarajte vlastite zvukove. U ovim igrama možete biti rock zvezda, a da ne morate napustiti sigurnost svog doma. Zasvirajte!

Za ljubitelje melodija i sjajnih stihova, naša fleš muzička igra navešće vas da pevušite i pokušate da uhvatite ritam. Imamo prilično veliku raznolikost u ovoj kategoriji, sa igrama za sve vrste igrača muzičkih igara. Od osnovnih do naprednijih simulacija, svako će sigurno pronaći nešto što voli. Najbolje je to što možete igrati naše muzičke igre onlajn, besplatno.
Za početak, možda će vam se dopasti Punk O Matic, koja vam pruža mogućnost da stvorite svoj pank rok bend. Zvuči zabavno? Neverovatno je. Za nešto malo blaže, probajte Crazy Guitar Maniac 3, koja će vam omogućiti da testirate svoju preciznost dok pokušavate da izvedete melodiju na gitari i postignete najbolji mogući rezultat. Što više svirate, bolje ćete svirati gitaru! Na kraju, Sviraj Klavir je dobra muzička simulaciona igra koja će vas zabaviti. Uz toliko dobrih muzičkih fleš igara na jednom mestu, biće vam potrebno da polako pregledate sve igre i pronađete vaše omiljene. Zbog toga što su besplatne, ne morate da brinete da li ćete imati vreme da ih sve isprobate. Za ljubitelje muzike koji takođe vole igre ovi naslovi će vas sigurno naterati da pevate i lupkate svojim stopalima u ritmu muzike.