Igraj Online » Smesne Igre » Pljacka
8.2 / 10 - 500

Pljacka

Prokrčite sebi put udaranjem kroz gomilu neverovatnih igara! Kod ovih igara sve se svodi na vreme reagovanja i preciznost. Ove igre su isto tako zabavne i odličan način da se izduvate!

smacking ljudi ili računala u stvarnom svijetu nije baš lijepo, ali naš ukus Flash igre će vam objaviti svoj ​​bijes sigurno. Te igre mogu biti odličan način za ublažavanje stresa. Oni besplatno igrati online, te će vam se klikom na gumb pokušati dobiti sve svoje frustracije jednom i za sve! Morate dobili osloboditi od vaših nesnosan susjedima u Sanity Tension. Možete bušiti, kick i slap na štetočine u gostima, tako da se možete opustiti u miru! Ova igra je odličan način da se opustite i baviti nataloženih emocija. Možete li jasno svim razinama i čine ga do samog kraja?
Za klasični smacking igra, pokušajte Uništite Sadama. Moći ćete pretukla bivšeg vođu Iraku dok on gubi snagu i dolje i van. Ova igra nije za svakoga, ali ako se sjećate u Iraku ratove, možda želite cmok Saddam neke. Dok Just Not Cricket započinje kao normalan kriket utakmicu, uskoro ćete se razbija čudovišta sa svojim šišmiš da spasi dan! Možete li dobili osloboditi od svih loših stvorenja u isto vrijeme i biti junak? Ova igra razbiti stvari je puno zabave.