Igraj Online » Smesne Igre » Pazite da vas ne uhvate
8.7 / 10 - 17868

Pazite da vas ne uhvate

Pokušajte poljubiti radnog kolegu a da vas šef ne vidi, ili ćete izgubiti posao! Ili pokušajte virkati u slatku devojku pored vas a da ona to ne primeti! U ovim igrama važno je da budete lukavi i da vas ne uhvate!

Biti uhvaćen je strašno. Cilj ove igre je da vas ne uhvate. To nije tako lako kao što zvuči jer ima mnogo prepreka na vašem putu. Kada počnete da igrate i predjete lake nivoe u početku, nećete hteti da prestanete da igrate. Verujte nam, kada kažemo pravi trik je ne biti uhvacen od strane vašeg šefa ili nekog značajnog igrajući ovu igru umesto radeći!
Ako želite da znate odakle da počnete, preporučujemo vam da proverite Sneaky Sneaky ili Tajne Akcije u Avionu. Obe su jedne od najboljih Flash igara Pazite da ne budete uhvaćeni koje možete igrati besplatno online. I ako vas te dve ne interesuju, imamo takođe jednu koja se zove Ubij Dosadu u Uredu. Ovo je naročito odlično ako ste na poslu u kancelariji kada je igrate. Samo pazite da ne budete uhvaćeni! Ove vrste online flash igara su veoma zabavne i mogu da vam pomognu da se malo oslobodite od stresa i olakšate. U savremenom svetu, biti u stanju napraviti malu pauzu da osvežite vaš um može pomoći u značajnoj meri i ove igre Pazite da ne budete uhvaćeni su divan način da snizite vaš nivo stresa i dok se zabavljate u isto vreme.