Igraj Online » Smesne Igre » Paparazi
8.5 / 10 - 1292

Paparazi

Slavne ličnosti se često žale na dosadne paparaze. Više ništa što kažu ili urade ne može proći neopaženo. Budite i vi jedan od dosadnih parazita u ovim kul Paparazi igrama! Uslikajte Selenu Gomez ili Hanu Montanu i prodajte slike onome ko ponudi najviše!

Dali ti se sviđa slavne ličnosti? Chasing filmske zvezde nikada nije bilo tako zabavno! Naša velika Blic paparaci da igrate online igre su potpuno besplatni. Ni u kom trenutku na sve, vi ćete biti u sredini svih akcija dok pokušavate da postignu najviše poena i da ga od nivoa do nivoa. U Vanessa Paparaci, potrebno je da se vrzmati da dobijete savršene fotografije. Ova igra je mnogo zabave i pokazuje vam kako je to biti fotograf u potrazi za savršenim snimkom filmska zvezda koja će igrati isključen. Dobijanje na poslednjoj sceni u ovoj igri je teško, ali sa praksom možete ga skinuti.

Još jedan veliki paparaci juri igra poznata ličnost je Under Cover. U ovoj igri, potrebno je da preduzmete naughtiest fotografije zvezda kako bi rek do bodova i prešli na sledeći nivo. Da li možete da snimite savršen fotografiju? Bez obzira da li puckanje snimaka Hana Montana ili neke druge slavnih ličnosti, idete da se osećate kao da ste u pravu u akciji. Imamo najbolje paparaci Flash igre možete igrati na mreži kad god želite.Najbolji deo je da su slobodni da igraju. Možete živeti život fotografa pucnjave zvezde sa vaše poverenje kamerom koliko god želite.