Igraj Online » Smesne Igre » Smesna Lica
8.6 / 10 - 5138

Smesna Lica

Napravite smešna lica u ovim malim, kul igrama. Napravite Brad Pittu kriv nos ili ogromne uši. Možete provesti sate praveći najbolja i najsmešnija lica koja možete podeliti sa svojim prijateljima!

Da li vam je potreban smeh? Naše Flash igre Smešna Lica će vas zabavljati i nasmejavati. Dok su ove jednostavne igre pogodne za manju decu, starija deca mogu da ih vide kao dosta zabavne. Bez obzira na vaše godine, videvši neke od ludih izraza lica je jednostavno previše. Mi vas izazivamo da pokušate da se suzdržite od smejanja dok igrate neku od igara u ovoj kategoriji.
Za početak, trebalo bi da pogledate Životinje u Gradu, koja vam nudi simpatičan kviz o vašem raspoloženju. Kada završite, dobijate smešnu Životinju sa farme kako bi vam objasnila kakav vam je dan. Super stvar je da možete da se vratite iz dana u dan da vidite da li ste ista životinja, ili ste se promenili. Pošto je besplatno, nećete morati da potrošite novac da biste se vraćali svaki dan. Dve najbolje Flash igre Smešna Lica su Izaberi Moj Nos i Obucite Vegheada. Obe su malo drugačije, pa vam preporučujemo da ih obe probate i vidite koja vam se više sviđa. Koju god da izaberete, mi smatramo da će vas naša zbirka igara zasmejavati kada vidite sve kombinacije smešnih lica koja možete da smislite tokom igranja.