Igraj Online » Smesne Igre » Cisto Lice
7.5 / 10 - 4954

Cisto Lice

Ko ne voli čisto lice? Ako nemate bubuljice, veštinu ceđenja istih možete da vežbate upravo ovde. Ako ih imate, možete da saznate kako izgleda iscediti ih, a da ne oštetite kožu svog lica.

Čišćenje lica i biti dobro negovan je važno u savremenom svetu. Naša Flash igra Čisto Lice može da ima korisnu svrhu, a da se takođe u isto vreme malo zabavite. Ove igre nisu za svakoga, ali mi preporučujemo da pokušate igru bar jednom da vidite u čemu je sva frka. Iako nije za svakog igrača mislimo da će većina naći malo humora u ovim smešnim igrama.
U Bubuljice, morate da koristite miša da bi pomerili kursor i iscedili bubuljicu na licu i vratu. Da, to zvuči odvratno, i malo je čudno, ali zar ne želite da znate koliko bubuljica možete iscediti u predviđeno vreme? Sada možete saznati bez oštećenja svoga lice! Ovo nije samo Flash igra Čisto Lice koju imamo na raspolaganju. Naša druga najbolja Flash igra koja uključuje higijenu je Brzo Brijanje. U ovoj jednostavnoj i slatkoj igri, koristite pincetu kako bi čupali brkove čoveka. Igra je u stvari zabavnija nego što zvuči! Ako imate nekoliko minuta, preporučujemo vam da je isprobate. Ako ne, igrajte besplatno online jednu od naših drugih video igara Čisto Lice.