Igraj Online » Online Igre » Plseanje Igre
8.4 / 10 - 5067

Plseanje Igre

Mislite da znate plesati? Imate li dara da se krećete kao Michael Jackson ili Shakira? Sa ovim igrama možete vežbati svoje pokrete i možda i naučiti i koji novi. Pohvalite se svojim veštinama i postanite nabolji plesač u okolini!

Da li volite da plešete? Ako je tako, volećete da budete šik uz našu kolekciju besplatnih Flash igara za ples. Bez obzira na tip igara koje volite da igrate, ako ste ljubitelj muzike koji ne može da obuzda svoje uzbuđenje kada čuje melodiju, uživaćete sedeći na vašoj fotelji i igrajući ove igre. Od jednostavnih do složenih, imamo nešto za svakoga.
Jungle Jiggy je jedna od naših popularnijih plesnih igara koju možete igrati online. U njoj, koristite tastere sa strelicama i pokušavate da ih udarite onako kako se pojavljuju na ekranu. Što tačnije uradite, više poena dobijate. Dobijanje "savršene" kombinacije će stvarno povećati vaš rezultat i staviće vaše ime na listu igrača. Druga dva naslova na našoj listi najboljih plesnih Flash igara su High School Cheerleader i Hip Hop Bez Prestajanja. Bez obzira na vrstu plesa koji želite, naše igre će i dalje da vas uzbuđuju i pokreću vas svojom melodijom - čak i ako samo koristite tastere sa strelicama na tastaturi kompjutera. Ako je hoćete da plešete energično i želite da igrate do svitanja, odaberite neku od navedenih igara na ovoj stranici da biste počeli.