Igraj Online » Simulacije » Funpark Vozenje
8.5 / 10 - 25238

Funpark Vozenje

Jurite okolo po celi dan na svom vlastitom rollercoasteru. Napravite uspone strmima koliko god želite, a zaokrete brzima i pobrinite se da putnicima izazovete mučninu tako što ćete ubaciti pokoju petlju!

Naše Flash Rollercoaster igre će vas zabaviti kao što ste pokušati izgraditi savršen tematski park ili voziti. Simulacija igre u ovoj kategoriji su sigurni da vam sate užitka kao što pokušati doći do vrlo najbolji oduševljenje vožnja oko. Za početak, trebali biste probati Pravljenje Staze za Vozić. Morate izgraditi roller-coaster vožnju koja će pokupiti sve kovanice na zaslonu. To zvuči jednostavno, ali kao što ste proći kroz igru, to postaje sve teže zadržati vaše vožnje sigurno tako ne vozači otpasti!

Igrate dirigent u Voz sa Duhovima, a vaš je zadatak ostati uravnotežen i čuvati rollercoaster ride zanimljiva za sve putnike. Ovo čudno igra je siguran da se nude nekoliko smijeh kao što pokušate sami ravnotežu dok vodi turneju. U Udes Vozića, trik je u pronalaženju savršenu ravnotežu između sigurnosti i uzbuđenje faktor. Da biste to učinili, koristite kočnice za kontrolu brzine od coaster automobila kao što ide gore i dolje brdima. Želite biciklisti se zabaviti i biti siguran u isto vrijeme. To nije tako lako kao što zvuči!