Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Vodi Firmu
8.9 / 10 - 6495

Vodi Firmu

Izgradite svoju firmu u ovim Vodi Firmu igrama. Vodite autopraonicu, izgradite vlastiti hotel ili napravite svoj tematski park. Pobrinite se da zaradite novac kako bi vaša firma doživela uspeh! Uživajte.

Želite li pokrenuti vlastiti posao kao CEO ili donositelj odluka? Sada možete s naše zbirke od najboljih flash igara tvrtke. Od malih trgovina do velikih tvornica i izvan nje, imamo nešto za sve vrste igrača. Najbolji dio je da možete igrati ove video igre online besplatno. Jedan od popularnih naslova u ovoj kategoriji je Prelepi Resort. U ovoj igri vi ste u kontroli kozmetičkom naselju. Mogu li upravljati kako bi svi gosti zadovoljni? Što se tiče rada simulacije ide, ovo je puno zabave. Ako vam se sviđa igra, mogli biste razmisliti o karijeri u ugostiteljstvu!
Još jedna velika tvrtka flash igre igrati online je Marina. Vi ste u zadužen za marinu u ovoj igri tajkun. Koliko novca možete učiniti? Imate li ono što je potrebno da bude lider industrije? Sada možete saznati. Ova igra može pružiti sate zabave. Igra aviona simulacija možda bih je Now Boarding. Ova igra može biti lukav na nekim razinama, ali ako imate hladnu glavu i jasno razmišljati, vi ćete biti u mogućnosti to učiniti sve na kraju igre. Gledajući oko sebe, vidjet ćete da su pokrenuti tvrtku igre za sve vrste igrača.