Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Nekretnine
8.3 / 10 - 1032

Nekretnine

Nemojte da Vas igre sa imenom "Nekretnine" zaplaše. Naravno da imamo igre koje poseduju izvesnu dubinu, ali isto tako imamo i one koje su vrlo lagane za početnike. Sve zajedno, ove igre su vrlo zabavne, ali i vrlo informativne!

Imamo neke od najboljih igrica sa nekretninama koje se mogu igrati besplatno onlajn. Postoji ponešto za svakoga u ovoj kategoriji. Ako želite nešto sporo i jednostavno, bez mnogo opcija ili želite nešto u šta se morate nešto više udubiti, bićete zadovoljni sa jednom igricom ili više njih iz ovog odeljka. Potrebno je da preuredite kuće da ostvarite profit, kako biste mogli da priuštite sebi veliku vilu na brdu, koja je predmet vaših želja u Mansion Impossible. Ova simulacija rada sa nekretninama je laka da se nauči, ali je nešto teže njome potpuno ovladati. Kada jednom naučite osnovna pravila i način na koji igrica funkcioniše, bićete u stanju da vidite da li posedujete ono što je potrebno da postanete pravi kralj nekretnina.

U James Realnost, potrebno je da kupite zemlju, a onda da je razradite tako da možete da ostvarite profit. Ovo zvuči lako, ali kako kupujete više nekretnina i imate više novca, postaje sve teže da se vodi računa o svemu. Pa ipak, ova igrica je velika zabava za svakoga ko se interesuje za razvoj nekretnina. Možete da birate likove u Big Bucks. Nakon toga, radi se samo o preuređenju kuća i investiranju u nekretnine tako da možete da zaradite najviše novca. Za ljubitelje ove vrste video igrica, ova će biti omiljena.