Igraj Online » Simulacije » Strategije » Strategija
10 / 10 - 65535

Strategija

Ove online strateške igre zahtevaju malo više razmišljanja nego ostale igre sa naše stranice. Zaista morate imati plan kako biste porazili neprijatelje, morate biti pametniji i bolji stratezi, bez obzira da li je u pitanju ratna igra postavljena u 1917. godini ili tokom Rimskog carstva.

Ako uživate igrajući flash igre strategije, ti si idući u ljubav ovu kategoriju. Našli smo najbolje ratne igre za vas igrati. Također imamo strateških igara koje nemaju bilo kakvo nasilje. Koji god tip igranja što više uživati, da ste sigurni da ste pronašli naslov u ovom poglavlju da ćete želite igrati opet i opet. Možete pokušati osloboditi Francusku u Drugom svjetskom ratu u Warfare 1944. Ti si idući u morati pogledati svoje snage i neprijatelj i smisliti dobru strategiju kako bi dobili sve od Normandiji plaže u Pariz da uzvrati Nijemce.
10661066
89%
Za još starije bitke, pokušajte Warfare 1917 . U tom jednom, moral vaših vojnika je važno - gotovo koliko i njihova zdravlja rezultatom. Ti si idući u morati imati pobjedničku strategiju kako doći do završne faze ovog velikog Flash ratne igre. Ako želite igru multiplayer strategija, ne gledati dalje od Goodgame Empire, koja ima puno opcija i mogućnosti. Činjenica da možete igrati protiv drugih ljudi diljem svijeta čine ovu igru još više uzbudljivo. Imate li ono što je potrebno da bude ljubazan general koji može učiniti da sve put kroz svaki od borbe za pobjedu u ratu?