Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Napravite svoje ostrvo
8.5 / 10 - 6431

Napravite svoje ostrvo

Naziv sve govori. Napravite svoje ostrvo u ovim igrama! Postoji mnogo mogućnosti i mnogo različitih vrsta igara. Možete započeti rat na svom ostrvu ili možete napraviti farmu i uzgajati useve. Ove igre vam garantuju sate zabave!

Ako Vam se dopadaju Simulacije, volećete našu kolekciju "Sagradi svoje ostrvo" flash igrica koje možete besplatno da igrate onlajn. Bilo da želite da igrate jednostavne i zabavne ili komplikovanije i izazovnije, imamo simulacije u kojima ćete uživati. Jedan od popularnijih naslova u ovoj kategoriji je Island Tribe 2.
Ako Vas to ne zainteresuje, možda ćete hteti da probate Bunni ili Royal Envoy 2. U obe igrice moćićete da upravljate kraljevstvom. Ako odigrate kako treba, doguraćete daleko. Ako ne odigrate dobro, podbacićete i izgubiti svoje kraljevstvo. Ratovanje nije prisutno u svim našim igricama izgradnje ostrva. Sa ponudom koju imamo, svaki put možete da igrate drugu igricu. Od sađenja useva na ostrvu do proveravanja da li imate sve što Vam treba da krenete u rat, naše flash igrice simulacije izgradnje ostrva satima će držati Vašu pažnju. A kada završite, možete da počnete iz početka i napravite drugo, još lepše ostrvo. Zvuči zabavno? Izaberite jednu od naših besplatnih igrica na ovoj strani i krenite da igrate.