Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Hoteli
8.9 / 10 - 9948

Hoteli

Upravljanje hotelom nije lak posao. Moraćete da planirate unapred i dajete dobre naredbe svom osoblju. U našim hotelskim igricama bićete stalno zauzeti. Ako budete vežbali i ako se uverite da je sve zbrinuto na vreme, možda ćete uspeti da postignete najveći mogući rezutlat. Cilj svih naših onlajn hotelskih igara je da svi Vaši gosti uvek budu zadovoljni.

Naše igrice simulacije hotela će vas držati zauzetim dok trčite okolo i pokušavate da efikasno vodite hote. Postići da svi gosti budu srećni može biti malo teško! Ako budete uporni i naučite šta je potrebno da uradite, može biti moguće da završite igricu sa najvišim mogućim rezultatom. Igrice u ovoj kategoriji se mogu igrati besplatno onlajn. Vaše veštine organizovanja vremena treba da budu vrhunske kad igrate Jens Hotel. Vi ste menadžer prometnog hotela i potrebno je da se postarate da se o svemu vodi računa na uigran način, uprotivnom će se vaši gosti iznervirati. Koliko dobro možete da upravljate ovim hotelom?
U Castle Hotel, pretvorili ste zamak u hotel, ali to je tek početak! Sada kada su odmaralište i hotel otvoreni, potrebno je da se postarate da se o svemu vodi računa blagovremeno. Kada vodite neko mesto kao što je ovo, nikada ne znate na šta ćete sledeće da naletite. U Jankov Hotel 2, vi st upravnik hotela koji je ugledno mesto u kome odsedaju bogati i slavni ljudi. Još uvek ćete imati mnogo toga da uradite da biste se pobrinuli da svako bude srećan i da vaš hotel nesmetano radi. Ovo je jedna od naših omiljenih fleš igrica vođenja hotela.