Igraj Online » Simulacije » Poslovne Igre » Vođenje Prodavnice
8.7 / 10 - 9368

Vođenje Prodavnice

Želite li da saznate šta je potrebno da biste vodili sopstveni posao? Ove prodavnice pružaju neko iskustvo neiskusnim privrednicima. Uopšte, ove igrice su vrlo lake kada jednom uđete u štos, a što više vremena budete provodili igrajući ih, to postaju sve zabavnije.

Da li imate ono što je potrebno da vodite biznis? U našim igricama sa vođenjem radnje, moći ćete da saznate odgovor na ovo pitanje! Ove simulacije poslovanja su velika zabava. One mogu da frustriraju pomalo dok pokušavate da naučite pravila, ali mislimo da ćete sigurno naći ponešto što volike kada probate da igrate jednu ili dve igrice iz ove kategorije. Vođenje radnje može biti velika zabava. U Jewel Shop, imate puno zaliha robe sa visokom cenom koju treba da prodate. Ovo je igrica koju je lako igrati, ali je to igrica za koju ćete se zalepiti za tren oka. Za ljubitelje igrica sa vođenjem biznisa, ovo će sigurno biti hit.
Ako ste zainteresovani za modu, onda ćete obožavati da igrate Fashion Frenzy Shop. Potrebno je da vodite prodavnicu, ali to nije tako lako kao što zvuči isprva. Kada jednom počnete da igrate, nećete želeti da prestanete sve dok ne postignete najviši rezultat, zarađujući najviše novca. U Oblačenje u Žurbi, potrebno je da pokušate da postignete da vaši kupci budu zabavljeni dok čekaju na svoje porudžbine. Što bolje radite, to ćete moći dalje da dospete u igrici. Neće svako biti u stanju da ovlada ovom igrom, ali je u svakom slučaju zabavno to pokušavati!