Igraj Online » Simulacije » Strategije » Tower Defence
9.2 / 10 - 3147

Tower Defence

U ovim Tower Defence igrama morate biti taktični i koristiti odgovarajuću strategiju da biste pobedili. Cilj je da se odbranite od napadača. To možete užiniti tako što ćete postavljati odbrambene tornjeve po mapi. Stavljajući tornjeve na pravo mesto bićete u mogucnosti da se odbranite od napadača!

Za ljubitelje strategije ratne igre, naš skup od najboljih Flash toranj obrana video igara možete igrati online besplatno će činiti doista nevjerojatna. Mi smo sastaviti zbirku vrhu obraniti toranj flash igre. Činjenica da ne morate trošiti novac da ih igraju ih čini da je puno bolje. Vi svibanj biti upoznati s ovom igrom. U Bloons Tower Defense 4, morate obraniti toranj. Prvih nekoliko ekrani su jednostavno dovoljno za dovršetak, ali ćeš morati stvarno mislim završne faze kroz tako da možete pobijediti. Budite spremni provesti malo vremena s ovom igrom.
Još jedan veliki toranj obrana flash igre igrati online je Keeper of The Grove. Grafika u ovoj jednoj su stvarno posebna. Ako imate dobru strategiju u početku ćete učiniti u redu, ali stvarno trebate razmišljati o tome što radite za pobjedu cijelu igru. Možete li zaštititi blago od svih neprijatelja u Cursed Treasure. Ova obrambena strategija igra će vas držati igranje razini nakon razini. Kao igra dobiva teže, ti si idući u morati stvarno koristiti svoje vještine kao ratni igrača. Imate li što je potrebno da obraniti bazu? Saznajte u bilo kojem od igara u ovom odlomku.