Igraj Online » Platform Igre » Donkey Kong
7.6 / 10 - 2002

Donkey Kong

Donkey King se prvi put pojavio kao igrica ranih osamdesetih na Nintendu. Postigao je veliki uspeh i Donkey King je još uvek jedan od najpopularnijih Nintendo likova. Sa ovim igrama možete ponovo proživeti nekadašnja vremena ili jednostavno igrati neke od novih, originalnih igara sa vašim najdražim majmunom!

Da li ste spremni da spasete princezu? Pogledajte sve odlične Flash igre Donkey Kong koje imamo da ponudimo. Od igara koje ostaju verne originalnoj klasici do varijacija na istu temu, imamo igre za sve vrste igrača. Retro igranje je super bez obzira na vaše godine. I sa ovim Flash igrama Donkey Kong, možete da spasete princezu preskakajući burad i penjajući se uz merdevine koliko god želite.

Veliko je pitanje da li ćete biti u mogućnosti ili ne da dođete do završnog nivoa u nekim od ovih Donkey Kong video igara. Jedno od najboljih mesta za početak je igranje Donkey Kong, Banana Barrage ili čak Donkey Kong 2. Ovo su sve odlične igre koje će vam dati sva uzbuđenja originalnog Donkey Kong klasika u isto vreme izmešajući ga malo, tako da ostanete izazvani. Znajte da neke od Flash igara Donkey Kong koje imamo zaista postaju teške približavajući se kraju. Možda nećete biti u mogućnosti da završite sve nivoe u nekim od njih. Spremni ste da pokušate, ali morate da imate odlične koordinacije i budete u stanju da obradite informacije brzo kako bi preživeli i skupili bodove u isto vreme. Da biste videli da li imate ono što je potrebno, počnite igrati još danas.