Igraj Online » Platform Igre » Fancy Pants
8.4 / 10 - 1481

Fancy Pants

Da li Vas je uvek interesovao stil Vašeg omiljenog super heroja? Na pravom ste mestu! Šampion ove igre ne samo da se bori protiv neprijatelja već ima i fensi pantalone. Zaboravite na Supermena, Betmena i Spajdermena, ovo je prava stvar!

LintLint
77%
Za ljubitelje platformske igre, naša kolekcija Flash igara Fensi Pantalone će vam pružiti sate avanture i uzbuđenja. Kombinujući malo Izbegni i Trči, Skoči i Trči, Skoči i Pucaj i Skoči na Vrh stil igara uz Flash igre Čičagliša je ono što je potrebno kako bismo pokušali da opišemo Fensi Pantalone. I da to dalje ne pravi sud o igrama.
U originalnoj Fensi Pantalone, potrebno je da vodite vašeg malog čičaglišu kroz razne nivoe. Postaje sve teže kako dalje napredujete u igri. Ako ste šampion Fensi Pantalona, moći ćete da stignete do kraja igre. Nije tako teško kao što zvuči kada jednom počnete da igrate i naviknete se na kontrole i kako da se krećete. Kada savladate originalnu verziju, možda ćete poželeti da pogledate Fancy Pants World 2 tako da možete da nastavite avanturu. Zabava ne prestaje sa tim. Možete da nastavite da igrate Street Jumper, ako želite još Fansi Pantalone zabave i avanturure. Učeći kako da napravite najbolje skokove omogućiće vam da postignete najviše moguće rezultate. Možete li da postanete najbolji u vašem krugu prijatelja?