Igraj Online » Platform Igre » Puzle i Trci
8.1 / 10 - 19

Puzle i Trci

Ako volite mozgalice sa akcijom, na pravom ste mestu! Raznovrsnost ovih igara je velika. I na kraju, ali nikako manje važno, ove igre su pune izazova! Pa, šta čekate?

Naš slagalica Flash i pokrenite igre kombinuju dve velike gameplai stilova u jednu za još više zabave i uzbuđenja. Ako želite da mislite da je vaš put kroz igre, ali još uvek želite malo akciju i avanturu, idete da volite besplatne online igre u ovoj kategoriji. U More Glompa, ti si riba na zadatku. Kao pirane, možete ugristi druge ribe, ali to nije jedini način da se kroz sve nivoe. U nekima od njih, vi idete da je potrebno da koristite svoj mozak da reši zagonetke da nastavi do samog kraja. Ova igra je izazov!
HeirHeir
81%
Za pravi izazov, proverite Fireboy and Watergirl. Dva znakovi u ovoj igri je potrebna pomoć navigacije zagonetke, tako da može da se pokrene do kraja nivoa i preživi. Sa puno velikih zagonetki da te izazove, ova igra može da potraje neko vreme da potpuno pobedi. Još jedna velika slagalica i pokrenuti flash igre je Princess Barbie.Igranja je intenzivna i grafika je takođe veoma dobar. Nije svako će biti u stanju da završi ovu titulu, ali je svakako zabavno pokušava. Ako ste spremni da zbunjuju i pokrenete svoj put do pobede, vi ste na pravom mestu.
E7E7
81%
OzeeOzee
80%