Igraj Online » Avanturske Igre » Sonic
8.4 / 10 - 30340

Sonic

Sonic the Hedgehog se prvi put pojavio u Sega Classi Sonic the Hedgehog 1991. godine. Brzo je postao jedan od najpopularnijih i najprepoznatljvijih likova iz igrica. Otkako se prvi put pojavio, bio je u mnogim igrama, stripovima, crtićima i čak i u filmu. Igrajte sve ove igre pri velikoj brzini!

Ako ste ljubitelj sidescrolling platformer avanture, idete na ljubav našu kolekciju najboljih Flash Sonic igre igrati besplatno online. Ako imate vremena, mislimo da ćeš ljubiti sve velike igre u ovoj kategoriji. Imamo nešto za sve vrste igrača koji su u bijegu i skakati i trčati i boriti igre. Možete igrati izvorni klasik u Ultimativni Flash Sonic. Odaberite koji lik želite igrati i zumiranje kroz razine, a pritom dobiti sve kovanice i stalak najvišu moguću ocjenu. Ako si dovoljno dobar, možda ćete biti u mogućnosti to učiniti na završnoj razini.
Za unakrsnog žanr igre, check out Final Fantasy Sonic X6, koji kombinira gameplay iz dvije od najpopularnijih video igara serija svih vremena. Imate li umijeće da iskoristimo Sonic do kraja igre sa samo jednim životom? Ako ste dobri da ćete biti u mogućnosti to učiniti! Za ljubitelje Sonic, Sonic Character Creator je dobar izbor. Možete dizajnirati vlastitu Sonic god želite. Ovo je tonu zabave, pogotovo za manju djecu koja žele ukazati, kliknite i dizajn. Svi naši Flash igre bazirane na Sonic je jež su veliki načina da prođe vrijeme.