Igraj Online » Platform Igre » Skokni i Pucaj
8.4 / 10 - 7924

Skokni i Pucaj

Skoknite kroz kul nivoe pucajući u sve što se pomera. U ovim igrama možete biti šta god želite. Budite Viking u igri Viking 2, ili slatka patkica u Super Chick Sisters igri!

Ukoliko volite Flash Jump and Shoot igre, došli ste na pravo mesto! Smislili smo neke od najboljih igara sa skakanjem i pucanjem koje možete da igrate onlajn, besplatno. Ali samo da vas upozorimo da ćete možda provesti dosta vremena igrajući neke od ovih igrica jer su veoma zarazne. Možete se zateći kako igrate iznova sve dok se vaše ime ne nađe na listi najboljih rezultata.
WinkWink
81%
U Black Beaks 2, vi ste ptica tuljan koja sakuplja voćne plodove. Ovo je odlična Jump & Shoot Flash igra koja nadmašuje sve ostale omiljene platformske igre. Malo je teže postići najbolji mogući rezultat, ali ići će vam bolje nakon što se naviknete na kontrole. Ako ne želite da budete pti;ica, pogledajte igru Tata Lui ili Deep Freeze. Sve Flash igre u kategoriji naših Jump & Shoot igrica mogu besplatno da se igraju onlajn. Možete da provedete koliko hoćete vremena pokušavajući da odgonetnete sve tajne u igri. Odličnom igrom i zanimljivom pričom u nekim od igara, mislimo da možete da pronađete put do pobede.