Igraj Online » Platform Igre » Dvorska macka
8.1 / 10 - 820

Dvorska macka

Dvorska mačka je jedna neverovatna igra. Interesantno kako jedna slatka igra sa macom kao što je ova može da bude tako uzbudljiva. Pokušajte da pobedite sve neprijatelje ove mace! Mjau!

Niste čuli za Dvorsku mačku? Ako je tako, moraćete da probate jednu od ovih fantastičnih flash arkada. Besplatne su, lake za igranje i mogu da budu simpatične, ljupke, pa čak i pomalo smešne. Možda ćete hteti da počnete prvom pustolovinom - klasikom zvanim Dvorska mačka. Kad jednom pređete ovu igricu, možete da usmerite pažnju na njen nastavak.

U Dvorska mačka 3, možete da koristite bombe i verni topuz kako biste prokrčili put kroz vanzemaljce i zmije. Ah da, ne zaboravite sve čuvene bosove na kraju nivoa. Ako skočite na kaktus, možete da dobijete bonus poene. Krećete se uz pomoć strelica na tastaturi. Nivoi imaju vremensko ograničenje tako da ćete verovatno biti u žurbi. Ako Vam se dopala ijedna od flash igrica Dvorske mačke, trebalo bi da pogledate okolo i vidite koje druge naslove imamo u ovoj kategoriji. Imamo širok asortiman "Trči i Skoči" arkada kao i uvek popularnih "Skoči do vrha" igrica. Činjenica da možete sve da ih igrate besplatno onlajn je ono što ih čini još boljim. Probajte da kao mačka prvo spasite zamak, a kad završite, zadržite se još malo kako biste probali ostale fantastične igre koje imamo u ponudi.