Igraj Online » Platform Igre » izbjezi i Trci
8.1 / 10 - 766

izbjezi i Trci

Cilj u ovim igrama je jednostavan. Prelazite nivo i izbegavajte sve što se nađe između vas i cilja. Čini se jednostavnim, ali izgled nekada vara!

Možete li da stignete do cilja, a da izbegnete sve prepreke? Ove "izbegni i trči" flash igrice testiraće Vaše veštine dok prelazite nivo za nivoom. Ako Vam prikazi izgledaju jednostavno, moraćete da odigrate igrice da biste znali. Nivoi postaju teži. Neki od kasnijih nivoa mogu da budu previše čak i za najboljeg igrača. Upozoreni ste!
Ako mislite da imate sve što je potrebno da biste se našli na rang-listi bilo koje od mnogih flash "izbegni i trči" onlajn igrica, nudimo Vam veliki izbor. Prehistoric 2 i Poslednji Dinosaurs su samo dva naslova koja predlažemo jer predstavljaju samo neke od popularnih primeraka. Morate da "izbegnete" druge sajtove za igrice i "dotrčite" kod nas zbog svih besplatnih flash igrica koje nudimo. Ne vole svi bežanje i trčanje. Ako je to i Vaš slučaj, pogledajte naše Trcite i Pucajte igrice ili čak našu Skokni i trci kategoriju. Malo su drugačije od osnovnih "izbegni i trči" naslova, a mogu dodati malo raznovrsnosti u Vaše igračko iskustvo. Pogledajte okolo i probajte igricu ili dve dok ne nađete onu koja je kao stvorena za Vas. "Izbegni i trči" zauvek!
YokoYoko
81%