Igraj Online » Platform Igre » Armadil vitez
8.2 / 10 - 1010

Armadil vitez

Ako volite srednji vek, ne morate dalje da tražite. Pomognite vitezu Armadilju da ispuni svoje mnogobrojne zadatke. Ovaj hrabri sisar snažnim udarcima svog velikog mača uništiće sve neprijatelje koji mu se nađu na putu.

Šta je to vitez Armadiljo? Dobro pitanje! Ako ne znate, jedini način da stvarno saznate jeste igrajući te igrice. Da, možete da igrate vitez Armadiljo flash igrice više od jednog puta kako biste se uverili da ste postigli najveći mogući rezultat. Činjenica da u ovoj seriji postoji više od jedne igre je dokaz koliko ljudi vole ovaj ljupki, a žestoki lik.

Možete li da pomognete vitezu Armadilju da ispuni sve svoje zadatke? Na ovo pitanje morate da odgovorite u igricama Armadillo 3, Armadillo 1, i Armadillo 2. Predlažemo Vam sve, međutim zaista bi trebalo da počnete sa prvom ako želite da budete upućeni u priču i iskusite igru kao i većina drugih ljudi. Sad kad smo to pomenuli, možete da počnete sa trećom i idete unazad, pri tom uživajući u onlajn flash vitez Armadiljo igricama. I ako Vam se ova serija igrica dopadne, možda ćete poželeti da pogledate i našu Skoknite do vrha kolekciju flash igrica. Možda ćete naći nešto drugo što bi Vam se dopalo. Iako ništa ne može da se poredi sa vitezom Armadiljom, mogućnost da igrate malo sa jednim pa malo sa drugim likovima je glavno obeležje ovih video igrica.