Igraj Online » Platform Igre » Puzle i Trci
8.1 / 10 - 19

Puzle i Trci

Ako volite mozgalice sa akcijom, na pravom ste mestu! Raznovrsnost ovih igara je velika. I na kraju, ali nikako manje važno, ove igre su pune izazova! Pa, šta čekate?

Naš slagalica Flash i pokrenite igre kombinuju dve velike gameplai stilova u jednu za još više zabave i uzbuđenja. Ako želite da mislite da je vaš put kroz igre, ali još uvek želite malo akciju i avanturu, idete da volite besplatne online igre u ovoj kategoriji. U More Glompa, ti si riba na zadatku. Kao pirane, možete ugristi druge ribe, ali to nije jedini način da se kroz sve nivoe. U nekima od njih, vi idete da je potrebno da koristite svoj mozak da reši zagonetke da nastavi do samog kraja. Ova igra je izazov!
Za pravi izazov, proverite Fireboy and Watergirl. Dva znakovi u ovoj igri je potrebna pomoć navigacije zagonetke, tako da može da se pokrene do kraja nivoa i preživi. Sa puno velikih zagonetki da te izazove, ova igra može da potraje neko vreme da potpuno pobedi. Još jedna velika slagalica i pokrenuti flash igre je Princess Barbie.Igranja je intenzivna i grafika je takođe veoma dobar. Nije svako će biti u stanju da završi ovu titulu, ali je svakako zabavno pokušava. Ako ste spremni da zbunjuju i pokrenete svoj put do pobede, vi ste na pravom mestu.
E7E7
81%
HeirHeir
81%
OzeeOzee
80%