Igraj Online » Avanturske Igre » Garfield
8.1 / 10 - 4961

Garfield

Garfield je sigurno najsmešniji mačak na svetu. Koliko možete navesti mačaka koji toliko mrze ponedeljak, a tako vole lazanja. Ove možete oblačiti Garfielda, igrati Garfield stoni tennis ili pomagati Garfieldu da uhvati svoja voljena lazanja. Uživajte u igrama sa ovim kul mačkom!

Znate li debelu mačku koja voli lazanje i odmaranje? Ako ste ljubitelj narandžaste tigraste mačke, volećete našu kolekciju Flash igara Garfild. Najbolji deo je da su sve besplatne da se igraju online. Ne morate da izdvojite mnogo novca da biste uživali u fantazijama debele mačke. I ne brinite, možda takođe vidite neke od drugih poznatih likova iz poznatih komičnih stripova i crtanih filmova.

U Oblačenje Garfielda trebate da obučete Garfilda po vašoj želji! Kao što možete da zamislite, to može biti prilično zabavno. Ako želite nešto malo drugačije, pogledajte Garfild 2, koja nudi malo više avanture i malo drugačije igranje. Na kraju, smatramo da će vam se takođe svideti Garfield Sakupljanje Hrane, što je igra hrane. Vi znate koliko Garfild mačka voli hranu! Koju god od mnogih Garfild Flash igara odlučite da igrate, mislimo da ćete uživati. Ne postoji ništa slično kao što je biti u mogućnosti da budete poznata narandžasta mačka. Sa mnogo različitih vrsta igranja, imamo ponešto za svakoga. Dok su neke usmerene ka mladim, ljudi svih uzrasta vole ovu mačku. Mislimo da ćete se zaljubiti u njega ponovo kada budete igrali.